Naribam na sitno parmezan, granu padano ili neki drugi zreli ribanac, bacim hrpicu na dobro zagrijanu tavu, pustim da se otopi i formira crisp pa izvadim špatulom na papir za pečenje i pustim da se ohladi! 🙂
Znal sam, znal. Puno ti fala. Uz ječam, “gladijatorska hrana”, mi doma obožavamo i hajdinu kašu, a ovaj tvoj crips od parmezana dođe ko As na 10-tku. Hvala Ti!
Bok! Kak delaš crips od sira? S poštovanjem!
Naribam na sitno parmezan, granu padano ili neki drugi zreli ribanac, bacim hrpicu na dobro zagrijanu tavu, pustim da se otopi i formira crisp pa izvadim špatulom na papir za pečenje i pustim da se ohladi! 🙂
Znal sam, znal. Puno ti fala. Uz ječam, “gladijatorska hrana”, mi doma obožavamo i hajdinu kašu, a ovaj tvoj crips od parmezana dođe ko As na 10-tku. Hvala Ti!
pliz,tražim i ne nalazim kruh koji se ne mijesi…
Evo ga, na ovom je linku:
https://oslanomislatkom.wordpress.com/2015/03/02/no-knead-bread-kruh-koji-se-ne-mijesi/
Pozdrav,
Sandra
Poštovana ,
Molim Vas da nas kontaktirate ako ste zainteresirani za poslovni suradnju vezanu uz fotografiranje hrane .
Hvala i lp
Ingrid Inđić
Poštovana Ingrid,
zahvaljujem na komentaru/kontaktiranju.
Slobodno mi se sa svim detaljima i informacijama javite na email: oslanomislatkom@gmail.com
Srdačan pozdrav,
Sandra