KNJIGOKUHARICA

I to se dogodilo…

U najčudnijoj godini naših života napisala sam svoju knjigokuharicu. Nit’ knjigu, nit’ kuharicu, a sve. I zbirku priča i knjigu recepata. Kako mi se svakodnevno javljate s upitima i pitate kako naručiti i platiti knjigu, odlučila sam sve informacije staviti u ovaj izdvojeni dio.

INFORMACIJE O KNJIZI

Cijena knjige iznosi 36,50 EUR (275,00 kn prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450) s PDV-om + 4,65 EUR (35 kn) dostava DPD-om za Hrvatsku. Poštarina za zemlje Europske unije iznosi 11,95 EUR (90,00 kn) ide kao EU paket, a za sve ostale zemlje svijeta je 17,92 EUR (135 kn) ide kao preporučena pošiljka.

Knjiga ima 440 stranica (tvrdi uvez) i sadrži preko 115 recepataI brdo priča. Napisana je baš onako po mom. Kakvu me poznajete s bloga i društvenih mreža, takvu ćete me identičnu naći i u knjizi. Ostala sam dosljedna sebi. Predosljedna, khm.

U knjizi su i neki sasvim novi recepti, i stari recepti koje odavno volite, koje odavno zajednički volimo. I potpuno nove nikad ispričane priče, ali i one stare koje kao da su oduvijek čekale svoje papirnato izdanje.

Recepti su podijeljeni po nekim mojim tematskim cjelinama (još vam neću otkriti kojim, neka to bude iznenađenje) – nisu posloženi u klasične kategorije; predjelo, glavno jelo, desert – kombinacije prepuštam vama, da sami iz nje slažete svoja predjela, glavna jela i deserte, onako kako se vama slaže. Ima jako puno zalogaja za dijeljenje, puno brašnjenja (uključen je krušni dio, sourdough procesi, focaccie, priča o pizzi, pogačice, slani keksi), ima i koja ribica, par svjetskih klasika, ima i slastica, ma ima svega – i mesnih, i vegetarijanskih recepata, i onih prirodno veganskih. Baš svega!

KAKO NAPRAVITI NARUDŽBU?

Budući da je nakladnik i prodavatelj ove knjige moja tvrtka Neboder ideja d.o.o., na ponude i fakture moram pisati sve podatke kupaca (bili oni fizičke ili pravne osobe) pa sam za tu svrhu, kako bih olakšala cijeli proces narudžbe i vama i sebi, napravila obrazac za narudžbe. Znači, da biste napravili narudžbu:

kliknite na ovaj obrazac i popunite ga! (aktivni link)

Ja ću vam mailom dostaviti ponudu, po plaćenoj ponudi na adresu koju ste naveli u obrascu vam stiže knjiga i faktura.

HVALA

Hvala vam na podršci, na svim divnim riječima koje mi svakodnevno upućujete, hvala vam što kuhate po mojih receptima, što mi šaljete fotke vaših jela, što podržavate moj rad na više razina – hvala vam što ste odlučili kupiti moju knjigokuharicu u ovim čudnovatim vremenima! Hvala vam od srca! Nadam se da će vam ona donijeti barem zericu radosti u vaše svakodnevne živote! (okej, pretjerala sam s uskličnicima!)

HVALA VAM

Sandra