Blagdanska kuharica vama na dar

Prosinac me svake godine zatekne i lupi u glavu sa svim onim što sam trebala, a nisam. Nisam puno toga ni ovog prosinca, priznajem. Ali nešto jesam, nešto što već dugo želim. Točnije, nešto JESMO. Nas tri, svaka svoje fele, u izričaju, kuhanju, fotkanju i stilu života, napravile smo nešto što dugo želimo.

Andrea s bloga Cukar, Matejka s bloga Like Chocolate i ja smo se pravo ženski (tvrdoglavo i s ciljem) udružile, iskopale vrijeme (iako se i dalje pitam otkud?!) i složile vam ovu divnu blagdansku pdf kuharicu na dar.

Donosimo vam na jednom mjestu 30 blagdanskih recepata, kao zahvalu što nas podržavate, čitate, što ste tu i kad mi možda nismo, što kuhate po našim receptima i što lijepite srca pod naše fotke, što nas činite sretnima.

naslovna

I u njoj je sve ono što mi jesmo, što predstavlja nas: nešto slatko, nešto slano, nešto mračno, nešto svijetlo, nešto nađiđano, nešto skroz jednostavno. Nešto novo, nešto staro. Maaaa, da se ispravim, puno novog, manje starog. Nova jela, nove fotke, sve u deset dana. Nemoguće? Nemoguće da, ali moguće.

2_porchetta drugi put 1

S ogromnom ljubavlju i poštovanjem jedna prema drugoj, a potom i prema hrani, gastronomiji i kulinarstvu, dale smo sve od sebe da vam donesemo novu inspiraciju i našim receptima obogatimo blagdane.

 

Našu želju, naše nastojanje, ogromni entuzijazam, kvalitetu i predanost poslu je prepoznala i Podravka, koja nam se pridružila sa svojim  Vegeta Maestro začinima,  slatkom linijom Dolcela, kao i ajvarom. Sve su to sastojci koji se mogu naći u nekima od naših recepata, a mi smo izuzetno ponosne na ovaj naš zajednički projekt i zahvalne Podravci što nas je podržala i omogućila besplatni download.

received_467916170406033

Kuharicu možete preuzeti klikom na ovaj link: Sretni blagdani – božićna kuharica

(po otvaranju dokumenta stisnite strelicu za download i spremite je na svoje računalo, eto, upravo tako ćete preuzeti naš dar vama!)

1_bruschette 3

Iskreno se nadam da ćete uživati u njoj, onoliko koliko smo i mi uživale stvarajući je za vas, i da će vam se svidjeti. Ako vam se svidi, bit ću vam zahvalna ako je podijelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Darujte i vi njih, kao što smo mi darovale vas.

I javite dojmove! A ako ne pratite (a vjerujem da pratite, jer hej, tko njih ne prati!?)  ove dvije meni drage djevuške kojima se diiiivim kako sve stignu i kako kod njih sve to tako lijepo i uredno izgleda (a kod mene  khm, rustikalno, čitaj: zdrljano), zapratite ih jer vrijedi. Baš vrijedi.

Andrea: Instagram i Facebook 

Matejka: Instagram i Facebook

Jer zajedno znamo više, zajedno nam je ljepše i zajedno se više smijemo!

Sretni vam blagdani, dobri moji! I hvala vam od srca što ste tu, što ste učinili da ja postanem bolja ja! ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s