Blogovsko darivanje – Giveaway 2

I stiže još jedno najavljivano blogovsko darivanje, ovog puta povodom mog rođendana i mog boravka u Pisi, darivanje all’italiana koje organiziram u suradnju s mojom dragom Andreom koja vodi web shop www.saporinostrum.com i FB stranicu „Menabrea pivo“….

Darivanje ovaj put uključuje dobivanje caffettiere sa fotke, koju sam za vas kupila u Pisi i 250 gr Musetti kave za caffettieru, koju vam daruju Andrea i Alessandro, glavni i odgovorni za uvoz Menabrea piva i kave Musetti u Hrvatsku, dva vrhunska talijanska proizvoda koje možete nabaviti upravo na web shopu Sapori Nostrum.

ag1 kolaž

Kao i uvijek kod mene, darivanje je vrlo jednostavno – jedna će osoba dobiti ovo što navedoh gore: caffettieru i 250 gr Musetti kave za caffettieru jer ovo je darivanje all’italiana!

E sad, da bi se uspješno sudjelovalo u darivanju, potrebno je učiniti sljedeće:
1) Lajkati stranicu “O slanom & slatkom: o svemu” (a možete i stisnuti “follow” na blogu ili upisati svoj mail kako biste dobivali obavijesti o novim postovima) te lajkati FB stranicu „Menabrea pivo“ – uz pivo tu je i kava, iako ni pivo ne bi bilo loše, zar ne? Možda to bude jedno od budućih darivanja! 🙂
2) Ostaviti komentar na FB ispod ove fotke sa svojim imenom i prezimenom.
3) Podijeliti info o ovom darivanju na svojem profilu.

Darivanje traje od danas, 06.11.2014. pa sve do subote u ponoć, 22.11.2014. A u nedjelju 23.11.2014. ću objaviti sretnog dobitnika ili dobitnicu kojeg/koju će izabrati Random.org. Spremni? A sad brzo na FB “O slanom & slatkom: o svemu.” i krenite s komentiranjem! I ne zaboravite lajkati FB stranicu „Menabrea pivo“…. Sretno svima!

Advertisements

One thought on “Blogovsko darivanje – Giveaway 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s