Blogovsko darivanje – Giveaway

Na rođenje ovog bloga ste poprilično dugo čekali, ali zato nećete ni časka čekati na blogovsko rođendansko darivanje koje počinje danas! Povodom rođenja ovog bloga ja darujem vas, a vi mene darujete stalno – i to tako da me pratite i čitate. Da ste prisutni u našem čudesnom kutku na FB. Nadam se da ćete isto tako biti prisutni na ovom blogu koji će nastaviti u istom tonu – priče, fotke, recepti, crtice iz života. O slanom & slatkom: o svemu.

No vratimo se mi na darivanje: darivanje ovaj put uključuje dobivanje svega s fotke na naslovnici ovog posta (i dolje u postu), a radi se o svemu što vam je potrebno za organiziranje jednog mini-slavlja: preslatka plastična tacna na kravicu, set na plave pruge koji sadrži papirnate tanjure, salvete i ukrasne zastavice za muffine ili kolačiće te papirnate polka dot (plave) slamke. 

Kao i uvijek kod mene, darivanje je vrlo jednostavno – jedna će osoba dobiti baš sve stvarčice s fotke!

E sad, da bi se uspješno sudjelovalo u darivanju, potrebno je učiniti sljedeće:
1) Lajkati stranicu “O slanom & slatkom: o svemu” (a možete i stisnuti “follow” na blogu ili upisati svoj mail kako biste dobivali obavijesti o novim postovima).
2) Ostaviti komentar na FB ispod ove fotke sa svojim imenom i prezimenom.
3) Podijeliti info o ovom darivanju na svojem profilu.

Darivanje traje od danas, 21.08.2014. pa sve do nedjelje, 05.09.2014. (petak do ponoći). A u ponedjeljak 08.09.2014. ću objaviti sretnog dobitnika ili dobitnicu kojeg/koju će izabrati Random.org. Spremni? A sad brzo na FB “O slanom & slatkom: o svemu.” i krenite s komentiranjem! Sretno svima!

P.S. Sviđa li vam se ovo darivanje? 🙂

ag2 edt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s